Kriaušių miltelius galima naudoti bet kuriam patiekalui, kurį reikia pasaldinti. Tai ypatingai saldūs augaliniai milteliai,kurie paskanins kasdienę košę, jogurtą, arbatą, saldžias vaisių salotas ir kt. Kriaušių milteliai gaminami iš šviežių kriaušių, kurios džiovinamos žemoje iki 45oC, o vėliau sumalami į miltus. Jie puikiausiai tiks kaip patiekalo ingredientas, papuošimas, natūralus saldiklis.
Kriaušių milteliai
Sudėtis: kriaušės (100%).
100 g gaminio energetinė vertė 983 kJ/232 kcal:
riebalai 1,2 g,
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,4 g,
angliavandeniai 53,6 g,
iš kurių cukrų 36,8 g,*
skaidulinės medžiagos 9,6 g,
baltymai 1,6 g,
druska 0,0 g.
Produktas džiovintas iki 45oC temperatūroje.
Pagaminta – Lietuva.
Pakuotė – 100 g.
Geriausia suvartoti per 6 mėn. nuo pagaminimo. Žr. ant pakelio.
Laikyti sausose, švariose, gerai vėdinamose patalpose. Atidarius pakuotę, laikyti sandariai uždarytą.
* Sudėtyje yra natūraliai produkte esantis cukrus.