Pomidorų milteliai puikiausiai tiks patiekalams, kurių skonį norima sustiprinti švelnia pomidoro rūgštele, pvz. puikiai tinka į salotas su burata sūriu, į troškinius, šviežių daržovių salotas. Sumaišykite pomidorų miltelius su savo mėgstamu aliejumi ir šlakeliu citrinos ir turėsite nuostabų užpilą salotoms. Pomidorų milteliai gaminami iš šviežių pomidorų, kurie džiovinamos žemoje iki 45oC, o vėliau sumalami į miltus.
Pomidorų milteliai
Sudėtis: pomidorai (98%), druska (2%).
100 g gaminio energetinė vertė 784kJ/185 kcal:
riebalai 1,67 g,
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,42 g,
angliavandeniai 34,17 g,
iš kurių cukrų 20,0 g,*
skaidulinės medžiagos 13,33 g,
baltymai 8,33 g,
druska 1,74 g.
Produktas džiovintas iki 45oC temperatūroje.
Pagaminta – Lietuva.
Pakuotė – 100 g.
Geriausia suvartoti per 6 mėn. nuo pagaminimo. Žr. ant pakelio.
Laikyti sausose, švariose, gerai vėdinamose patalpose. Atidarius pakuotę, laikyti sandariai uždarytą.
* Sudėtyje yra natūraliai produkte esantis cukrus.