Špinatų milteliai tai naujasis supermaistas, kuris gaminimo technologijos dėka išlaiko daugumą vitaminų, mineralų bei mikro elementų.* Špinatų milteliai gaminami iš šviežių špinatų, kurie džiovinami žemoje iki 45oC, o vėliau sumalami į miltus. Jie puikiausiai tiks kaip patiekalo ingredientas, papuošimas, natūralus saldiklis. Tai yra natūralūs dažai, kurie akimirksniu nuspalvins bet kurį patiekalą ir padarys jį ryškesnį, labiau apetitišką.
Naudokite špinatų miltelius gamindami sriubą, kepdami duoną,pyragą, keksą, virdami uogienę, spalvinkite juo šiltus ir šaltus gėrimus, kokteilius, glotnučius, košes ir viską, ką tik sugalvosite. Dėl savo universalumo špinatų miltelių panaudojimo galimybės gali būti ribojamos tik Jūsų pačių fantazija.
Špinatų milteliai
Sudėtis: špinatai (100%).
100 g gaminio energetinė vertė 1234 kJ/295 kcal:
riebalai 3,4 g,
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,1 g,
angliavandeniai 32,0 g,
iš kurių cukrų 3,0 g,**
skaidulinės medžiagos 14,0 g,
baltymai 27,0 g,
druska 0,003 g.***
**SUDĖTYJE YRA NATŪRALIAI ESANČIŲ CUKRŲ.
***SUDĖTYJE YRA NATŪRALIAI ESANČIOS DRUSKOS.
Produktas džiovintas 35oC temperatūroje.
Pagaminta Lietuvoje.
Pakuotė – 50 g.
Geriausia suvartoti per 12 mėn. nuo pagaminimo. Žr. ant pakelio.
Laikyti sausose, švariose, gerai vėdinamose patalpose. Atidarius pakuotę, laikyti sandariai uždarytą.
*Špinatuose gausu vitamino A, C, E, K1, kurie būtini mūsų gerai savijautai palaikyti, geležies, kalcio, magnio, natrio, folio rūgšties. Taip pat špinatuose gausu skaidulų, kurie teigiamai veikia virškinimo sistemą.