Juodųjų serbentų milteliai yra puikaus saldžiarūgščio skonio. Dėl džiovinimo serbentai praranda savo garsųjį rūgštumą ir tampa švelniai rūgštūs, bet su aiškiu ir ryškiu juodųjų serbentų skoniu. Šie milteliai yra sveikas, vertingas priedas kasdieniam maistui pagardinti, suteikti naują skonį. Juodųjų serbentų milteliai patiekalui gali suteikti įvairių atspalvių mėlyną spalvą, spalvos ryškumas priklauso tik nuo naudojamo kiekio. Milteliai gaminami iš šviežių ir sunokusių juodųjų serbentų, kurie džiovinami žemoje iki 45oC, o vėliau sumalami į miltus.
Naudokite juodųjų serbentų miltelius kepdami pyragą, keksiukus, virdami uogienę, spalvinkite juo šiltus ir šaltus gėrimus, kokteilius, glotnučius, košes ir viską, ką tik sugalvosite. Dėl savo universalumo morkų miltelių panaudojimo galimybės gali būti ribojamos tik Jūsų pačių fantazija.
Juodųjų serbentų milteliai
Sudėtis: juodieji serbentai (100%).
100 g gaminio energetinė vertė 1620 kJ/382 kcal:
riebalai 1,5 g,
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,0 g,
angliavandeniai 86,0 g,
iš kurių cukrų 51,5 g,*
skaidulinės medžiagos 34,0 g,
baltymai 6,0 g,
druska 0,0g.
Produktas džiovintas iki 45oC temperatūroje.
Pagaminta – Lietuva.
Pakuotė – 100 g.
Geriausia suvartoti per 6 mėn. nuo pagaminimo. Žr. ant pakelio.
Laikyti sausose, švariose, gerai vėdinamose patalpose. Atidarius pakuotę, laikyti sandariai uždarytą.
* Sudėtyje yra natūraliai produkte esantis cukrus.