Braškių milteliai tai koncentruotas vasaros skonis, kuris nuostabiai paskanins kasdienę košę, jogurtą, arbatą, saldžias vaisių salotas ir kt. Braškių milteliai gaminami iš šviežių braškių, kurios džiovinamos žemoje iki 45oC, ir šiek tiek pridedant liofilizuotų, o vėliau sumalami į miltus. Jie puikiausiai tiks kaip patiekalo ingredientas, papuošimas, natūralus saldiklis.
Braškių milteliai
Sudėtis: braškės (100%).
100 g gaminio energetinė vertė 1283 kJ/303 kcal:
riebalai 2,5 g,
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,0 g,
angliavandeniai 64,17 g,
iš kurių cukrų 40,83 g,*
skaidulinės medžiagos 16,67 g,
baltymai 5,83 g,
druska 0,0g.
Produktas džiovintas iki 45oC temperatūroje.
Pagaminta – Lietuva.
Pakuotė – 100 g.
Geriausia suvartoti per 6 mėn. nuo pagaminimo. Žr. ant pakelio.
Laikyti sausose, švariose, gerai vėdinamose patalpose. Atidarius pakuotę, laikyti sandariai uždarytą.
* Sudėtyje yra natūraliai produkte esantis cukrus.