Aviečių milteliai puikiai tinka maistą pagardinti, jį papuošti ar šiek tiek paspalvinti. Milteliai gaminami iš 45oC džiovintų ir liofilizuotų aviečių.
Naudokite aviečių miltelius gamindami košes, kepdami pyragus, keksiukus, virdami uogienę, spalvinkite juo šiltus ir šaltus gėrimus, kokteilius, glotnučius, viską, ką tik sugalvosite. Dėl savo universalumo aviečių miltelių panaudojimo galimybės gali būti ribojamos tik Jūsų pačių fantazija.
Aviečių milteliai
Sudėtis: avietės (100%).
100 g gaminio energetinė vertė 1228kJ/290 kcal:
riebalai 1,33 g,
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,0 g,
angliavandeniai 61,33 g,
iš kurių cukrų 27,33 g,*
skaidulinės medžiagos 21,51 g,
baltymai 8,0 g,
druska 0,0 g.
Produktas džiovintas iki 45oC temperatūroje.
Pagaminta – Lietuva.
Pakuotė – 50 g.
Geriausia suvartoti per 6 mėn. nuo pagaminimo. Žr. ant pakelio.
Laikyti sausose, švariose, gerai vėdinamose patalpose. Atidarius pakuotę, laikyti sandariai uždarytą.
* Sudėtyje yra natūraliai produkte esantis cukrus.