Batatų (saldžių bulvių) milteliai labiausiai tinka su patiekalais, kuriuos norima pasaldinti, pvz.: blynai, įvairūs apkepai, košės, sriubos, glotnučiai, kokteiliai ir pan. Batatų milteliai gaminami iš šviežių batatų be odelės, kurie džiovinamos žemoje iki 45oC, o vėliau sumalami į miltus. Jie puikiausiai tiks kaip patiekalo ingredientas, papuošimas, natūralus saldiklis.
Batatų (saldžių bulvių) milteliai
Sudėtis: batatai (saldžios bulvės) (100%).
100 g gaminio energetinė vertė 1242 kJ/292 kcal:
riebalai 0,33 g,
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,0 g,
angliavandeniai 67,0 g,
iš kurių cukrų 14,0 g,*
skaidulinės medžiagos 10,0 g,
baltymai 5,33 g,
druska 0,0 g.
Produktas džiovintas iki 45oC temperatūroje.
Pagaminta – Lietuva.
Pakuotė – 100 g.
Geriausia suvartoti per 6 mėn. nuo pagaminimo. Žr. ant pakelio.
Laikyti sausose, švariose, gerai vėdinamose patalpose. Atidarius pakuotę, laikyti sandariai uždarytą.
* Sudėtyje yra natūraliai produkte esantis cukrus.