Cukinijų milteliai yra neutralaus skonio, spalvos ir kvapo, todėl jais praturtinus maistą daržovių nedraugai, nepajaus jokio skonio, spalvos ir kvapo pokyčio. Maiste liks tik vertingosios savybės. Tai gali būti pirmas žingsnis link aktyvios draugystės su visomis daržovėmis.Cukinijų milteliai gaminami iš šviežių cukinijų, kurios džiovinamos žemoje iki 45oC, o vėliau sumalami į miltus. Naudokite morkų miltelius gamindami sriubas, troškinius, kepdami duoną, keksiukus, glotnučius, košes ir viską, ką tik sugalvosite.
Cukinijų milteliai
Sudėtis: cukinijos (100%).
100 g gaminio energetinė vertė 682 kJ/161 kcal:
riebalai 0,833 g,
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,0 g,
angliavandeniai 28,33 g,
iš kurių cukrų 5,0 g,*
skaidulinės medžiagos 8,33 g,
baltymai 10,0 g,
druska 0,002g.**
Produktas džiovintas iki 45oC temperatūroje.
Pagaminta – Lietuva.
Pakuotė – 100 g.
Geriausia suvartoti per 6 mėn. nuo pagaminimo. Žr. ant pakelio.
Laikyti sausose, švariose, gerai vėdinamose patalpose. Atidarius pakuotę, laikyti sandariai uždarytą.
* Sudėtyje yra natūraliai produkte esantis cukrus.
** Sudėtyje yra natūraliai produkte esanti druska.