Obuolių milteliai labai lengvai saldžiarūgščio skonio, kurie nuostabiia paskanins kasdienę košę, jogurtą, arbatą, šaldžias vaisių salotas ir kt. Obuolių milteliai gaminami iš šviežių obuolių be sėklalizdžių, kurie džiovinami žemoje iki 45oC, o vėliau sumalami į miltus. /p>
Obuolių milteliai
Sudėtis: obuoliai (100%).
100 g gaminio energetinė vertė 1173 kJ/286 kcal:
riebalai 2,0 g,
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,2 g,
angliavandeniai 65,0 g,
iš kurių cukrų 39,5 g,*
skaidulinės medžiagos 9,5 g,
baltymai 2,0 g,
druska 0,075 g**.
Produktas džiovintas iki 45oC temperatūroje.
Pagaminta – Lietuva.
Pakuotė – 100 g.
Geriausia suvartoti per 6 mėn. nuo pagaminimo. Žr. ant pakelio.
Laikyti sausose, švariose, gerai vėdinamose patalpose. Atidarius pakuotę, laikyti sandariai uždarytą.
* Sudėtyje yra natūraliai produkte esantis cukrus.
** Sudėtyje yra natūraliai produkte esanti druska.