Kivių milteliai yra maloniai saldžiarūgščio skonio.Puikiai tinka pyragams kepti, košei, jogurtui, arbatai, glotučiams ar vaisių kokteiliams gardinti. Panaudojus skirtingų skonių vaisių miltelius to paties patiekalo skonis kasdieną bus vis kitoks. Kivių milteliai gaminami iš šviežių kivių be odelės kurios džiovinamos žemoje iki 45oC, o vėliau sumalami į miltus.
Kivių milteliai
Sudėtis: kiviai (100%).
100 g gaminio energetinė vertė 1266 kJ/299 kcal:
riebalai 2,67 g,
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,67 g,
angliavandeniai 64,0 g,
iš kurių cukrų 42,0 g,*
skaidulinės medžiagos 14,0 g,
baltymai 4,67 g,
druska 0,0 g.
Produktas džiovintas iki 45oC temperatūroje.
Pagaminta – Lietuva.
Pakuotė – 50 g.
Geriausia suvartoti per 6 mėn. nuo pagaminimo. Žr. ant pakelio.
Laikyti sausose, švariose, gerai vėdinamose patalpose. Atidarius pakuotę, laikyti sandariai uždarytą.
*Sudėtyje yra natūraliai produkte esantis cukrus.
** Dėl didelio cukraus kiekio milteliai gali sulipti, tačiau užtenka patrinti tarp pirštų ir jie atgauna miltelių pavidalą.