Žemoje 35oC temperatūroje džiovinami vaisiai išsaugo bene visas maistines medžiagas ir savo vertingąsias savybes.* Traškūs žali arra raudoni džiovinti obuoliai – užkandis ir vaikams, ir suaugusiems, kad būtų ne tik gardu, bet ir sveika. Krimskite ir mėgaukitės namuose, darbe ar iškylaudami su šeima. Traškios ryškiaspalvės džiovintos morkos – užkandis ir vaikams, ir suaugusiems. Tai vertingas užkandis, kuriame nerasite jokių dirbtinių dažiklių, aromato ar skonio stipriklių.
* Obuoliuose gausu skaidulinių medžiagų, gerinančių virškinimą, vitaminų C ir K, folio rūgšties bei kalio.
Džiovinti obuoliai:
Sudedamosios dalys: obuoliai (100 %).
100 g gaminio energetinė vertė 1173kJ/ 286 kcal:
riebalai 2,0 g,
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,2 g,
angliavandeniai 65,0 g,
iš kurių cukrų 39,5 g*,
skaidulinės medžiagos 9,5 g,
baltymai 2,0 g,
druska 0,075** g.
* Visas sudėtyje esantis cukrus yra natūraliai esantis produktuose.
** Visa sudėtyje esanti druska yra natūralios kilmės.
Kilmės šalis - Lietuva ir ES.
Pagaminta Lietuvoje.
Laikymo sąlygos - sausoje, vėsioje vietoje. Norint, kad obuoliai išliktų traškūs, rekomenduojame laikyti sandariai uždarytame inde.
Geriausia suvartoti per 6 mėnesius nuo pagaminimo datos. Terminą žiūrėti ant pakelio.
Grynasis kiekis - 40 g.