Džiovinti obuoliai

Džiovinti obuoliai

Traškūs ir gardūs džiovinti obuoliukai – saldžiausios vaikystė skonis Jums ir Jūsų mažiesiems. Džiovintų obuolių riekelės – traškus ir sveikas užkandis visai šeimai, ilgai neužsibūnantis ant stalo. Krimskite juos vienus, gardinkite riešutų kremu ar kitais mėgiamais priedais.

Tai vertingas užkandis, kuriame nerasite jokių dirbtinių dažiklių, aromato ar skonio stipriklių. Jokio pridėtinio cukraus ar nereikalingų konservantų. Džiovinta 35oC temperatūroje, todėl puikiai tinka žaliavalgiams.

3636
2,00 €
Su mokesčiais

Aprašymas

Žemoje 35oC temperatūroje džiovinami vaisiai išsaugo bene visas maistines medžiagas ir savo vertingąsias savybes.* Traškūs žali arra raudoni džiovinti obuoliai – užkandis ir vaikams, ir suaugusiems, kad būtų ne tik gardu, bet ir sveika. Krimskite ir mėgaukitės namuose, darbe ar iškylaudami su šeima. Traškios ryškiaspalvės džiovintos morkos – užkandis ir vaikams, ir suaugusiems. Tai vertingas užkandis, kuriame nerasite jokių dirbtinių dažiklių, aromato ar skonio stipriklių.

* Obuoliuose gausu skaidulinių medžiagų, gerinančių virškinimą, vitaminų C ir K, folio rūgšties bei kalio.

Džiovinti obuoliai:

Sudedamosios dalys: obuoliai (100 %).

100 g gaminio energetinė vertė 1173kJ/ 286 kcal:

riebalai 2,0 g,

iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,2 g,

angliavandeniai 65,0 g,

iš kurių cukrų 39,5 g*,

skaidulinės medžiagos 9,5 g,

baltymai 2,0 g,

druska 0,075** g.

* Visas sudėtyje esantis cukrus yra natūraliai esantis produktuose.

** Visa sudėtyje esanti druska yra natūralios kilmės.

Kilmės šalis - Lietuva ir ES.

Pagaminta Lietuvoje.

Laikymo sąlygos - sausoje, vėsioje vietoje. Norint, kad obuoliai išliktų traškūs, rekomenduojame laikyti sandariai uždarytame inde.

Geriausia suvartoti per 6 mėnesius nuo pagaminimo datos. Terminą žiūrėti ant pakelio.

Grynasis kiekis - 40 g.

Reviews

No reviews

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Mūsų svetainė naudoja slapukus. Plačiau