Traškios, maistingos ir labai skanios BUROKŲ, CUKINIJŲ IR SĖKLŲ DUONELĖS džiovinamos žemoje temperatūroje, tam, kad būtų išsaugotos kone visos daržovėse ir sėklose esančios vertingosios medžiagos bei vitaminai.*Burokų ir cukinijų duonelėje yra daug skaidulinių medžiagų.
Valgykite daržovių duoneles vietoje įprastos juodos duonos, gardinkite jas savo mėgstama užtepėle, sūriu ar netgi džemu. Atraskite Jums patinkantį derinį, kuris džiugins namuose, darbe ar iškylaujant. Suvalgius vos kelias riekeles daržovių duonelės, Jūs nepastebėdami suvartosite dalį rekomenduojamos skaidulinių medžiagų normos ir pagerinsite savo savijautą, įsikrausite energija. Mes siūlome Jums bent kelis kartus per savaitę suvalgyti po 1-2 riekeles ir taip praturtinti savo mitybą. Dėl džiovinimo žemoje temperatūroje, duoneles gali valgyti žaliavalgiai, veganai, vegetarai, savo savijauta besirūpinantys bei visi naujų skonių ieškantys valgytojai.
Duonelė su burokais, cukinijomis ir sėklomis:
Sudėtis: burokai (58%), cukinijos (19%), sėklų mišinys (22%): sezamų sėklos (29%), saulėgrąžų branduoliai (25%), linų sėmenys (25%), kanapių sėklos (10%), moliūgų sėklos (10%), druska (0,8%), malti juodieji pipirai (0.2%).
100 g gaminio energetinė vertė 1137 kJ/273 kcal:
riebalai 17,25 g,
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 1,98 g,
angliavandeniai 18,27 g,
iš kurių cukrų 8,10 g**,
skaidulinės medžiagos 6,64 g,
baltymai 11,08 g,
druska 0,757 g.
** SUDĖTYJE YRA NATŪRALIAI ESANČIŲ CUKRŲ..
Produkte yra sezamų. Gali būti salierų, garstyčių, riešutų, glitimo.
Pagaminta Lietuvoje.
Pakuotė – 100 g.
Geriausia suvartoti per 6 mėn. nuo pagaminimo. Žr. ant pakelio.
* Burokuose yra daug naudingų elementų – geležies, kalcio, vitaminų A, B6, magnio, gausu vitamino C, vario, antioksidantų, folio rūgšties. Cukinijose gausu vertingųjų medžiagų: vitaminų C, B1, B2, E, pektinų, angliavandenių, natrio, kalio, vario, magnio, kalcio, geležies, cinko, fosforo ir t.t. Cukinijos stiprina širdį, gerina medžiagų apykaitą, jose nėra cholesterolio, šalina iš organizmo susikaupusius toksinus.