Marinuoti burokėliai juodųjų serbentų sultyse yra dvigubas vitaminų ir mineralų užtaisas, kuris pakels Jūsų savijautą ir nuotaiką į kitą lygį. Ar žinote, kad jog burokėliuose ir juoduosiuose serbentuose yra gausu antioksidantų, įskaitant vitaminus C ir E, bei karotenoidus. Antioksidantai padeda organizmui kovoti su laisvaisiais radikalais, kurie gali sukelti ląstelių pažeidimus ir nulemti įvairių ligų atsiradimą. Taip pat verta paminėti, kad šis gaminys turi daug svarbių maistinių medžiagų, kurios gali suteikti energijos organizmui be didelės kalorijų įkrovos.
Marinuoti burokėliai juodųjų serbentų sultyse puikiai tinka kaip garnyras prie Jūsų ruošiamo pagrindinio patiekalo, naudojamas įvairioms burokėlių mišrainėms ruošti. Vasarą puikiaisiai tinka gaminti šaltibarščius, kuriuose maloni juodųjų serbentų rūgštelė sužavės ne tik Jus, bet ir Jūsų kaimynus. Paragavę marinuotų burokėlių su juodųjų serbentų sultimis, jokių kitų jau nebenorėsite.
Marinuoti burokėliai juodųjų serbentų sultyse:
Sudėtis: burokėliai (65 %), natūralios juodųjų serbentų sultys (32,5 %), druska (2 %), juodieji pipirai (0.5%).
Kilmės šalis Lietuva, ES.
Pagaminta Lietuvoje.
Laikymo sąlygos - sausoje, vėsioje vietoje, šaldytuve.
Atidarius rekomenduojame suvartoti per 5 dienas, laikyti šaldytuve.
Geriausia suvartoti per 6 mėnesius nuo pagaminimo. Žr. ant pakuotės.
Kiekis - 450 ml.