Gardžiausius ananasus, užaugintas ir surinktas saulėtose šalyse, pagardinę lašeliu cukraus, trupinėliu čili pipiro sudėjome į nuostabiai kvapnų – tiesiog pasakiško skonio ANANASŲ SU ČILI DŽEMĄ. Kreminis, pilnas ananasų gardumo ir čili pipiriuko aštrumo, džemas tiesiog tirpsta burnoje. Neabejojame, įvertins net išrankiausi mažieji ragautojai. Tvirtos tekstūros iš ananasų, cukraus (20 %), čili pipiro ir pektino pagamintą džemą tepkite ant kukurūzų traškučio, duonos lazdelių, šviežių vaisių ar daržovių, gardinkite juo košes, jogurtą ar skanaukite kartu su blynais. O gal mėgstate gurmaniškus derinius – tuomet ananasų džemą derinkite su kietuoju ar Bri sūriu. O gal tiks kaip padažas saldžiarūgštei vištienai? Tik Jūsų pačių fantazija leis pasirinkti patį skaniausią derinį.
Ananasų su čili džemas:
Sudedamosios dalys: ananasai (77%), cukrus (20%), maltas čili pipras (2%), pektinas (1%).
100 g gaminio energetinė vertė 479 kJ/113 kcal:
riebalai 0,17 g,
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,00 g,
angliavandeniai 27,37 g,
iš kurių cukrų 26,28 g,
skaidulinės medžiagos 1,48 g,
baltymai 0,43 g,
druska 0,00 g.
Kilmės šalis - ne ES.
Pagaminta Lietuvoje.
Laikymo sąlygos - sausoje, vėsioje vietoje, šaldytuve.
Tinka vartoti 6 mėnesius nuo pagaminimo datos. Žiūrėti ant pakuotės.
Atidarius rekomenduojame suvartoti per 5 dienas, laikyti šaldytuve.
Kiekis - 200 ml.