Cukinijos džiovintos žemoje temperatūroje (iki 35oC), stengiantis išsaugoti visas maistines, vertingąsias medžiagas, kad galėtumėte mėgautis ne tik skaniu, bet ir sveiku užkandžiu. Tai vertingas užkandis, kuriame nerasite jokių dirbtinių dažiklių, konservantų, aromato ar skonio stipriklių* Gardinkite džiovintomis cukinijomis sriubas, troškinius, dėkite į salotas ar tiesiog krimskite vienas. Žemoje temperatūroje ( 35 oC ) išdžiovintos cukinijos išsaugojo kone visas vertingas medžiagas*, Džiovintose cukinijose nėra gliuteno, laktozės, GMO. Džiovinta 35oC temperatūroje, todėl puikiai tinka žaliavalgiams. Tai gardus ir sveikas pasirinkimas tiek mažam, tiek dideliam.
Mūsų tikslas – sveikesni ir vertingesni produktai Jums ir Jūsų vaikams.
* Cukinijose gausu vertingųjų medžiagų: vitaminų C, B1, B2, E, pektinų, angliavandenių, natrio, kalio, vario, magnio, kalcio, geležies, cinko, fosforo ir t.t.
Džiovintos cukinijos:
Sudedamosios dalys: cukinijos (99,8 %), druska (0,2 %).
100 g gaminio energetinė vertė 682 kJ/161 kcal:
riebalai 0,83 g,
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,0 g,
angliavandeniai 28,33 g,
iš kurių cukrų 5,0 g*,
skaidulinės medžiagos 8,33 g,
baltymai 10,0 g,
druska 1,63 g.
* Visas sudėtyje esantis cukrus yra natūraliai esantis produktuose.
Kilmės šalis - Lietuva ir ES.
Pagaminta Lietuvoje.
Laikymo sąlygos - sausoje, vėsioje vietoje.
Geriausia suvartoti per 6 mėnesius nuo pagaminimo datos. Terminą žiūrėti ant pakelio.
Grynasis kiekis - 30 g.