Švelnus natūralių pomidorų padažas puikiai tiks bet kuriems patiekalams. Ar žinote, kad jog pomidorai turi daug antioksidantų, įskaitant karotenoidus, tai likopenas, beta-karotenas ir liuteinas. Termiškai apdorotame pomidore likopeno yra apie 60-180 mg/kg, kai šviežiuose pomidoruose likopeno koncentracija 5-10 mg/kg mažesnė. Ypatingai raudonos spalvos pomidoruose likopeno koncentracija yra didesnė. Kadangi organizmas negali pats gamintis likopeno, jis būtinai turi būti gaunamas su maistu.
Pomidorų padažas (švelnus)
Sudėtis: pomidorai (85%), saldžioji paprika, svogūnai, obuolių actas, cukrus, druska, pipirai, guaro derva, prieskonių mišinys, burokėlių milteliai.
Kilmės šalis - Lietuva, ES.
Pagaminta Lietuvoje.
Geriausia suvartoti per 6 mėnesius nuo pagaminimo. Žr. ant produkto pakuotės.
Laikymos sąlygos - sausoje, vėsioje vietoje, šaldytuve. Atidarius laikyti šaldytuve, suvartoti per 5 dienas.