Džiovintis saldžiosios paprikos sveikas ir gardus užkandis visai šeimai. Džiovinimo žemoje (35 oC) temperatūroje technologija leido išsaugoti kone visas paprikose esančias vertingas medžiagas.*
* Paprikose daug vitamino C, turi vitamino A, vertingosios medžiagos: kalis, folio rūgštis, geležis, gausu skaidulinių medžiagų.
Džiovintos paprikos: Sudedamosios dalys: paprikos (99,8 %), druska (0,02 %).
100 g gaminio energetinė vertė 1019 kJ/251 kcal:
riebalai 3,33 g,
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,6 g,
angliavandeniai 44,0 g,
iš kurių cukrų 30,0 g*,
skaidulinės medžiagos 13,33 g,
baltymai 8,67 g,
druska 1,39 g.
* Visas sudėtyje esantis cukrus yra natūraliai esantis produktuose.
Kilmės šalis - ES.
Pagaminta Lietuvoje.
Laikymo sąlygos - sausoje, vėsioje vietoje.
Tinka vartoti 6 mėnesius nuo pagaminimo datos. Geriausia vartoti iki (žiūrėti ant pakelio).
Grynasis kiekis - 40 g.