Kreminis, pilnas braškių gardumo, BRAŠKIŲ DŽEMAS tiesiog tirpsta burnoje. Atidžiai gamindami džemą nepalikome jame sėklyčių ir uogų gabaliukų, todėl, neabejojame, įvertins net išrankiausi mažieji ragautojai.Tvirtos tekstūros iš braškių tyrės, cukraus (30 proc.) ir pektino pagamintą džemą tepkite ant skrebučio. Gardinkite juo košes, jogurtą, kefyrą, arbatą ar skanaukite kartu su blynais; skrebučiais, bandelėmis. O gal mėgstate gurmaniškus derinius – tuomet braškių džemą derinkite su kietuoju ar Bri sūriu. O gal tiesiog su pienu, kad prisiminti vasaros braškių saldumą....
Braškių džemas:
Sudedamosios dalys: pasterizuota braškių tyrė (66%), cukrus (33%), pektinas(1%).
100 g gaminio energetinė vertė 732 kJ/172 kcal:
riebalai 0,14 g,
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,00 g,
angliavandeniai 42,24 g,
iš kurių cukrų 42,24 g,
skaidulinės medžiagos 0,34 g,
baltymai 0,5 g,
druska 0,00 g.
Kilmės šalis - Lietuva.
Laikymo sąlygos - sausoje, vėsioje vietoje, šaldytuve.
Tinka vartoti 6 mėnesius nuo pagaminimo datos. Žiūrėti ant pakuotės.
Atidarius suvartoti per 5 dienas, laikyti šaldytuve.
Kiekis - 200 ml.