Burokėlių milteliai tai naujasis supermaistas, kuris gaminimo technologijos dėka išlaiko daugumą vitaminų, mineralų bei mikro elementų*. Burokėlių milteliai gaminami iš šviežių burokų, kurie džiovinami žemoje 35oC, o vėliau sumalami į miltus. Jie puikiausiai tiks kaip patiekalo ingredientas, papuošimas, natūralus saldiklis. Tai yra natūralūs dažai, kurie akimirksniu nuspalvins bet kurį patiekalą ir padarys jį ryškesnį, labiau apetitišką.
Naudokite burokėlių miltelius gamindami šaltibarščius, virdami burokėlių sriubą, kepdami duoną, virdami uogienę, spalvinkite juo šiltus ir šaltus gėrimus, kokteilius, glotnučius, košes ir viską, ką tik sugalvosite. Dėl savo universalumo burokėlių miltelių panaudojimo galimybės gali būti ribojamos tik Jūsų pačių fantazija. Juk neveltui burokėlis yra SUPER MAISTAS.
Burokėlių milteliai
Sudėtis: burokėliai (100%).
100 g gaminio energetinė vertė 1219 kJ/291 kcal:
riebalai 1,6 g,
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,2 g,
angliavandeniai 44,6 g,
iš kurių cukrų 0,0 g,
skaidulinės medžiagos 20,0 g,
baltymai 9,2 g,
druska 0,0g.
Produktas džiovintas 35oC temperatūroje.
Kilmės šalis – Lietuva.
Pagaminta Lietuvoje.
Pakuotė – 100 g.
Geriausia suvartoti per 6 mėn. nuo pagaminimo. Žr. ant pakelio.
Laikyti sausose, švariose, gerai vėdinamose patalpose. Atidarius pakuotę, laikyti sandariai uždarytą.
* Burokuose yra daug naudingų elementų – geležies, kalcio, vitaminų A, B6, magnio, gausu vitamino C, vario, antioksidantų, folio rūgšties.