Sultingų, mūsų ūkyje išaugintų, braškių sirupas – tai tikrų tikriausias vasaros skonis. Gardinkite juo ledus, blynus ar rytinę košę, pilkite į pieno kokteilius, kefyrą ar ruošiant šaltą kavą. O gal atsigaivinkite šalta braškių arbata su ledukais ir lapeliu mėtos. Mūsų gaminamas sirupas, pagardintas vos lašeliu cukraus, neabejojame, pranoks ir didžiausio smaližiaus lūkesčius. Gardus, pasterizuotas 85 °C temperatūroje, taip maksimaliai išsaugant vitaminus bei vertingąsias medžiagas. Pilni žandai braškių skanumo.
Braškių sirupas.
Sudėtis: braškių tyrė (70%), cukrus (30%).
100 g gaminio energetinė vertė 644 kJ/160 kcal:
riebalai 0,15 g,
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 39,03 g,
angliavandeniai 37,53 g,
iš kurių cukrų 37,54 g,
skaidulinės medžiagos 0,0 g,
baltymai 0,53 g,
druska 0,0 g.
Kilmės šalis – Lietuva.
Geriausia suvartoti per 12 mėn. nuo pagaminimo. Žr. ant pakuotės.
Laikymo sąlygos - sausoje, vėsioje vietoje. Atidarius laikyti šaldytuve, suvartoti per 14 dienų.