Žemoje 35oC temperatūroje džiovinami vaisiai išsaugo bene visas maistines medžiagas ir savo vertingąsias savybes.* Traškūs raudoni džiovinti braškių gabaliukai – užkandis ir vaikams, ir suaugusiems, kad būtų ne tik gardu, bet ir sveika. Krimskite ir mėgaukitės namuose, darbe ar iškylaudami su šeima. Traškios ryškiaspalvės džiovintos braškės – užkandis ir vaikams, ir suaugusiems. Tai vertingas užkandis, kuriame nerasite jokių dirbtinių dažiklių, aromato ar skonio stipriklių. *Braškėse gausu skaidulinių medžiagų, gerinančių virškinimą, vitamino C, mangano, kalio.
Džiovintos braškės (pjaustytos).
Sudėtis: braškės (100 %).
Pakuotės svoris - 40 g.
Kilmės šalis – Lietuva.
Geriausia suvartoti per 12 mėn. nuo pagaminimo. Žr. ant pakuotės.
Laikymo sąlygos - sausoje, vėsioje vietoje.