Pomidorų padažas su česnaku patiks visiems tradicinių daržovių derinių mylėtojams. Ar žinote, kad jog pomidoruose yra gausu antioksidantų, įskaitant karotenoidus: likopeną, beta-karoteną ir liuteiną. Termiškai apdorotame pomidore likopeno yra apie 60-180 mg/kg, kai šviežiuose produktuose likopeno koncentracija 5-10 mg/kg mažesnė. Ypatingai raudonos spalvos pomidoruose likopeno koncentracija yra didesnė. Kadangi organizmas negali pats gamintis likopeno, jis būtinai turi būti gaunamas su maistu.
Pomidorų padažas su česnaku.
Sudėtis: pomidorai (85%), raudonoji paprika, česnakai (7%), svogūnai, obuolių actas, cukrus, druska, guaro derva, prieskonių mišinys, burokėlių milteliai.
Kilmės šalis - Lietuva, ES.
Pagaminta Lietuvoje.
Geriausia suvartoti per 6 mėnesius nuo pagaminimo. Žr. ant pakuotės.
Laikymo sąlygos: sausoje, vėsioje vietoje, šaldytuve. Atidarius laikyti šaldytuve, suvartoti per 5 dienas.