Pomidorų padažas su čili pipirais puikiai tiks tiems, kurie nori pakutenti savo skonio receptorius. Nors nėra ypatingai aštrus, tada čili pipiriukai neleidžia savęs pamiršti. Puikiai tinka prie mėsos patiekalų, troškiniams, sriuboms, makaronų patiekalams pagardinti.
Pomidorų padažas su čili pipirais.
Sudėtis: pomidorai (85%), raudonoji paprika, čili pipiras (6%), svogūnai, obuolių actas, cukrus, druska, guaro derva, prieskonių mišinys, burokėlių milteliai.
Kilmės šalis - Lietuva, ES.
Pagaminta Lietuvoje.
Geriausia suvartoti per 6 mėnesius nuo pagaminimo. Žr. ant pakuotės.
Laikymo sąlygos: sausoje, vėsioje vietoje, šaldytuve. Atidarius laikyti šaldytuve, suvartoti per 5 dienas.