Gardžiausius apelsinus, užaugintas ir surinktas saulėtose šalyse, pagardinę lašeliu cukraus ir žiupsneliu imbiero, sudėjome į nuostabiai kvapnų – tiesiog pasakiško skonio APELSINŲ DŽEMĄ SU IMBIERU. Kreminis, pilnas apelsinų gardumo ir imbiero aitrumo džemas tiesiog tirpsta burnoje. Atidžiai gamindami džemą nepalikome jame apelsinų odelės, todėl, neabejojame, įvertins net išrankiausi mažieji ragautojai. Tvirtos tekstūros iš apelsinų, cukraus (20 %), imbiero ir pektino pagamintą džemą tepkite ant skrebučio, gardinkite juo košes, jogurtą ar skanaukite kartu su blynais. O gal mėgstate gurmaniškus derinius – tuomet apelsinų su imbieru džemą derinkite su kietuoju ar Bri sūriu, o gal su antiena? Tik Jūsų pačių fantazija leis pasirinkti patį skaniausią derinį.
Apelsinų džemas su imbieru:
Sudedamosios dalys: apelsinai (77%), cukrus (20%), imbiero šaknis (2%), pektinas (1%).
100 g gaminio energetinė vertė 448 kJ/105 kcal:
riebalai 0,18 g,
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,00 g,
angliavandeniai 25,33 g,
iš kurių cukrų 23,40 g,
skaidulinės medžiagos 2,09 g,
baltymai 0,63 g,
druska 0,00 g.
Kilmės šalis - ES.
Pagaminta Lietuvoje.
Laikymo sąlygos - sausoje, vėsioje vietoje, šaldytuve.
Tinka vartoti 6 mėnesius nuo pagaminimo datos. Žiūrėti ant pakuotės.
Atidarius rekomenduojame suvartoti per 5 dienas, laikyti šaldytuve.
Kiekis - 200 ml.