Kreminės tekstūros JUODŲJŲ SERBENTŲ DŽEMAS tiesiog tirpsta burnoje. O atsakingo gamybos proceso metu nepalikome sėklyčių ar uogų gabaliukų, kad drąsiai ir nesiraukydami galėtų mėgautis ir mūsų mažieji. Tepkite ant pusryčių skrebučio, gardinkite džemu košę, o galbūt gurmaniškai skanaukite su kietuoju ar Bri sūriu. Pagamintas iš juodųjų serbentų tyrės, cukraus (20 proc.) ir pektino idealiai tinka pradėti rytus ar pabaigti vakarus.
Juodųjų serbentų džemas:
Sudedamosios dalys: juodųjų serbentų tyrė (66%), cukrus (33%), pektinas (1%).
100 g gaminio energetinė vertė 709 kJ/167 kcal:
riebalai 0,0 g,
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,00 g,
angliavandeniai 41,46 g,
iš kurių cukrų 40,89 g,
skaidulinės medžiagos 0,34 g,
baltymai 0,23 g,
druska 0,00 g.*
Kilmės šalis - Lietuva.
Laikymo sąlygos - sausoje, vėsioje vietoje, šaldytuve.
Tinka vartoti 6 mėnesius nuo pagaminimo datos. Žiūrėti ant pakuotės.
Atidarius rekomenduojame suvartoti per 5 dienas, laikyti šaldytuve.
Kiekis - 200 ml.