Žemoje temperatūroje džiovinti kiviai – tikras vitamino C užtaisas.* Ir, svarbiausia, mažiau sutraukiantys žandus – mažiau rūgštūs negu valgant įprastus vaisius.
* Kiviuose gausu vitaminų C, E, K, antioksidantų beta karotino, liuteino.
Džiovinti kiviai:
Sudedamosios dalys: kiviai (100 %).
100 g gaminio energetinė vertė 1266 kJ/ 299 kcal:
riebalai 2,67 g,
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,67 g,
angliavandeniai 64,0 g,
iš kurių cukrų 42,0 g*,
skaidulinės medžiagos 14,0 g,
baltymai 4,67 g,
druska 0 g.
* Visas sudėtyje esantis cukrus yra natūraliai esantis produktuose.
Kilmės šalis - ne ES.
Pagaminta Lietuvoje.
Laikymo sąlygos - sausoje, vėsioje vietoje. Norint, kad kiviai išliktų traškūs, rekomenduojame juos laikyti sandariame inde.
Geriausia suvartoti per 6 mėnesius nuo pagaminimo datos. Terminą žiūrėti ant pakelio.
Grynasis kiekis - 40 g.