Žemoje temperatūroje išdžiovinti, kruopščiai atrinkti saulėje sunokę bananai – gardus ir maistingas užkandis visai šeimai. Jokio pridėtinio cukraus ar kitų nereikalingų priedų. Tik tai, kas sveika ir vertinga. Sveika atlernatyva besirūpinantiems savo mityba, sveikas užkandis mėgstantiems aštresnį maistą ir nebijantiems pabandyti įvairesnių skonių. Skonis pikantiškas: saldus su aštrumo poskoniu, labiau šildantis nei aštrus. Žema (iki 35oC) temperatūra užtikrina, kad džiovinimo metu būtų išsaugotos kone visos vertingosios medžiagos.* Turi daug skaidulinių medžiagų.
Krimskite traškius bananus vienus, gardinkite jais košę ar natūralų jogurtą. O galbūt smaližiaukite su mėgstamu riešutų sviestu. Taip, kaip patinka Jums.
Džiovinti bananai su čili pipiru:
Sudėtis: bananai (99,8 %), čili pipiras (0,2%).
100 g gaminio energetinė vertė 1422 kJ/335 kcal:
riebalai 1,1 g,
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,42 g,
angliavandeniai 77,21 g,
iš kurių cukrų 45,18 g**,
skaidulinės medžiagos 7,13 g,
baltymai 4,08 g,
druska 0,01 g.***
** SUDĖTYJE YRA NATŪRALIAI ESANČIŲ CUKRŲ.
*** SUDĖTYJE YRA NATŪRALIAI ESANČIOS DRUSKOS.
Kilmės šalis – ne ES.
Pagaminta Lietuvoje.
Pakuotė – 100 g.
Geriausia suvartoti per 6 mėn. nuo pagaminimo. Žr. ant pakelio.
*Bananai turi daug vitamino C, B grupės vitaminų, skaidulinių medžiagų, vitaminų E ir PP, mineralinių medžiagų kalio, kalcio, magnio, fosforo, natrio ir geležies. Čili pipiras turi vitamino A, B6, C, beta karotino, magnio, kalio. Pagrindinė veiklioji medžiaga – antioksidantas kapsaicinas.