Žemoje temperatūroje išdžiovinti, kruopščiai atrinkti saulėje sunokę bananai – gardus ir maistingas užkandis visai šeimai. Jokio pridėtinio cukraus ar kitų nereikalingų priedų. Tik tai, kas sveika ir vertinga.
Bananai džiovinti žemoje temperatūroje iki 35oC, stengiantis išsaugoti visas maistines, vertingąsias medžiagas.* Sveika atlernatyva besirūpinantiems savo mityba, sveikas užkandis nebijantiems pabandyti įvairesnių skonių. Krimskite traškius bananus vienus, gardinkite jais košę ar natūralų jogurtą. O galbūt smaližiaukite su mėgstamu riešutų sviestu. Taip, kaip patinka Jums.
Skonis pikantiškas: saldus su rūgštele.
Džiovinti bananai su citrina:
Sudėtis: bananai (99 %), citrina (1 %).
100 g gaminio energetinė vertė 1470 kJ/347 kcal:
riebalai 1,74 g,
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,45 g,
angliavandeniai 78,12 g,
iš kurių cukrų 45,07 g**,
skaidulinės medžiagos 7,0 g,
baltymai 4,59 g,
druska 0,01 g.***
** SUDĖTYJE YRA NATŪRALIAI ESANČIŲ CUKRŲ<./p>
***SUDĖTYJE YRA NATŪRALIAI ESANČIOS DRUSKOS.
Kilmės šalis – ne ES.
Pagaminta Lietuvoje.
Pakuotė – 100 g.
Geriausia suvartoti per 6 mėn. nuo pagaminimo. Žr. ant pakelio.
Sudėtyje gali būti glitimo, pieno, riešutų, sezamų pėdsakų.
Bananai turi daug vitamino C, B grupės vitaminų, skaidulinių medžiagų, vitaminų E ir PP, mineralinių medžiagų kalio, kalcio, magnio, fosforo, natrio ir geležies.