Sodrus, kvepiantis nerūpestinga vaikyste ir žandus sutraukiančia rūgštele. Sirupas pagamintas iš mūsų ūkyje užaugintų sultingų ir gardžių juodųjų serbentų. Pasterizuojamas 85 °C temperatūroje, taip maksimaliai išsaugant vertingąsias medžiagas bei vitaminus. Tikras vitamino C užtaisas, pagardintas lašeliu cukraus, kad būtų dar skanesnis. Skanaukite su ledais, blynais ar rytine koše, pagardinkite pieno kokteilius, šaltą kavą ar kefyrą, ruoškite arbatą, limonadus ir kt. Mėgaukitės vaikystės ir vasaros skoniu.
Juodųjų serbentų sirupas.
Sudėtis: juodieji serbentai (70 %), cukrus (30%):
100 g gaminio energetinė vertė 653 kJ/154 kcal:
riebalai 0,0 g,
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,0 g,
angliavandeniai 38,14 g,
iš kurių cukrų 37,54 g,*
skaidulinės medžiagos 0,0 g,
baltymai 0,23 g,
druska 0,0 g.
Kilmės šalis – Lietuva.
Geriausia suvartoti per 12 mėn. nuo pagaminimo. Žr. ant pakuotės.
Laikymo sąlygos - sausoje, vėsioje vietoje. Atidarius laikyti šaldytuve, suvartoti per 14 dienų.