Morkų milteliai funkcinis maisto priedas, kuris gaminimo technologijos dėka išlaiko daugumą vitaminų, mineralų bei mikro elementų.* Morkų milteliai gaminami iš šviežių morkų, kurios džiovinamos žemoje 35oC, o vėliau sumalami į miltus. Jie puikiausiai tiks kaip patiekalo ingredientas, papuošimas, natūralus saldiklis. Tai yra natūralūs dažai, kurie akimirksniu nuspalvins bet kurį patiekalą ir padarys jį ryškesnį, labiau apetitišką.
Naudokite morkų miltelius gamindami sriubas, troškinius, kepdami duoną, keksiukus, virdami uogienę, spalvinkite juo šiltus ir šaltus gėrimus, kokteilius, glotnučius, košes ir viską, ką tik sugalvosite. Dėl savo universalumo morkų miltelių panaudojimo galimybės gali būti ribojamos tik Jūsų pačių fantazija.
Morkų milteliai
Sudėtis: morkos (100%).
100 g gaminio energetinė vertė 1130kJ/270 kcal:
riebalai 1,6 g,
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,0 g,
angliavandeniai 45,8 g,
iš kurių cukrų 44,1 g,**
skaidulinės medžiagos 20,5 g,
baltymai 5,3 g,
druska 0,0g.
Produktas džiovintas 35oC temperatūroje.
Kilmės šalis – Lietuva.
Pakuotė – 80 g.
Geriausia suvartoti per 6 mėn. nuo pagaminimo. Žr. ant pakelio.
Laikyti sausose, švariose, gerai vėdinamose patalpose. Atidarius pakuotę, laikyti sandariai uždarytą.
*Morkose yra vitamino C, D, E, B, mineralinių medžiagų: kalcio, geležies, magnio, daug karotino, kuris organizme virsta vitaminu A.
** Sudėtyje yra natūraliai produkte esantis cukrus.