Traškios, maistingos ir labai skanios MORKŲ, SALIERO ŠAKNIES IR SĖKLŲ DUONELĖS džiovinamos žemoje temperatūroje, tam, kad būtų išsaugotos kone visos daržovėse ir sėklose esančios vertingosios medžiagos bei vitaminai.* Morkų ir saliero šaknies duonelėje yra daug skaidulinių medžiagų.
Valgykite daržovių duoneles vietoje įprastos duonos, gardinkite jas savo mėgstama užtepėle, sūriu, medumi ar netgi džemu. Atraskite Jums patinkantį derinį, kuris džiugins namuose, darbe, iškylaujant arba į užkandžių dėžutes. Suvalgius vos kelias riekeles daržovių duonelės, Jūs nepastebėdami suvartosite dalį rekomenduojamos skaidulinių medžiagų normos ir pagerinsite savo savijautą, įsikrausite energija. Mes siūlome Jums bent kelis kartus per savaitę suvalgyti po 1-2 riekeles ir taip praturtinti savo mitybą. Dėl džiovinimo žemoje temperatūroje, duoneles gali valgyti žaliavalgiai, veganai, vegetarai, savo savijauta besirūpinantys bei visi naujų skonių ieškantys valgytojai.
Duonelė su morkimis, saliero šaknimi ir sėklomis:
Sudėtis: morkos (39 %), saliero šaknis (38 %), sėklų mišinys (28 %): (sezamų sėklos (30 %), saulėgrąžų branduoliai (25 %), linų sėmenys (25 %), kanapių sėklos (10 %), moliūgų sėklos (10 %)), druska (1 %), malti juodieji pipirai (0,5 %).
100 g gaminio energetinė vertė 1083 kJ/260 kcal:
riebalai 17,45 g
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 2,01 g,
angliavandeniai 15,1 g,
iš kurių cukrų 4,75 g**,
skaidulinės medžiagos 6,74 g,
baltymai 10,62 g,
druska 0,5098 g.
** SUDĖTYJE YRA NATŪRALIAI ESANČIŲ CUKRŲ.
Produkte yra sezamų. Gali būti salierų, garstyčių, riešutų, glitimo.
Pagaminta Lietuvoje.
Pakuotė – 100 g.
Geriausia suvartoti per 6 mėn. nuo pagaminimo. Žr. ant pakelio.
* Morkose gausu vitaminų C, D, E ir B, mineralinių medžiagų: kalcio, geležies, magnio. Taip pat daug karotino, kuris organizme virsta vitaminu A. Saliero šaknis turi vitaminų A, B, C, daug mineralinės druskos, maistinių skaidulų, fermentų, mineralinių medžiagų: folio rūgšties, geležies, kalio, fosforo, magnio.