Klasikinis kietųjų kviečių kuskusas pagardintas džiovinta paprika , svogūnu ir petražolės šaknimi, suteikiant sodraus skonio ir aromato. Skanaukite kuskusą vieną ar pateikite prie sodrių mėsos patiekalų. Patogu naudoti tiek namuose, tiek ruošti iškylaujant gamtoje. Kelios minutės užpylus karštu vandeniu ir gardusis kuskusas su džiovinta paprika paruoštas mėgautis.
Kuskusas su džiovinta paprika:
Sudedamosios dalys: kietųjų kviečių kuskusas (82%), džiovinta saldžioji paprika (6,5%), džiovintas svogūnas (6,5%),džiovinta petražolės šaknis (5%).
100 g gaminio energetinė vertė 1370 kJ/323 kcal:
riebalai 1,64 g,
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,40 g,
angliavandeniai 65,58 g,
iš kurių cukrų 6,79 g*,
skaidulinės medžiagos 5,51 g,
baltymai 11,46 g,
druska 0,13 g**.
* Visas sudėtyje esantis cukrus yra natūraliai esantis produktuose.
** Visa sudėtyje esanti druska yra natūraliai esanti produktuose.
Kilmės šalis - ne ES.
Pagaminta Lietuvoje.
Laikymo sąlygos - sausoje, vėsioje vietoje.
Tinka vartoti 6 mėnesius nuo pagaminimo datos. Žiūrėti ant pakelio.
Grynasis kiekis - 200 g.
Rekomenduojamas paruošimo būdas: supilkite kuskusą į dubenį ir užpilkite tokį pat kiekį verdančio vandens, gerai išmaišykite. Uždenkite ir leiskite pastovėti 5 minutes. Pagardinkite norimais priedais ir prieskoniais, pvz.: druska ir pipirais.