SVOGŪNŲ DŽEMAS pats populiariausias mūsų gaminamas džemas, kuris nei mūsų lentynose, nei Jūsų spintelėse neužsibūna. Puikiausiai tinka prie bet kokių šaltų užkandžių, šašlyko, steiko, kebabo, picos ir bet kurio įsivaizduojamo patiekalo, kuriam reikia padažo. Tradicinių patiekalų mėgėjai vertina svogūnų džemu pagardintą silkę, vyniotinius ir kt. Puikiausiai gali pakeisti pomidorų ar panašų padažą.
Svogūnų džemas:
Sudedamosios dalys: raudonieji svogūnai (75%), nerafinuotas cukrus (11%), balzaminis actas (11%), saulėgrąžų aliejus (2%), druska (0,75%), malti juodieji pipirai (0,25%).
100 g gaminio energetinė vertė 766 kJ/181 kcal:
riebalai 1,54 g,
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,36 g,
angliavandeniai 37,21 g,
iš kurių cukrų 23,5 g,
skaidulinės medžiagos 8,29 g,
baltymai 4,5 g,
druska 0,81 g.
Kilmės šalis - ES.
Pagaminta Lietuvoje.
Laikymo sąlygos - sausoje, vėsioje vietoje.
Tinka vartoti 6 mėnesius nuo pagaminimo datos. Žiūrėti ant pakuotės.
Atidarius rekomenduojame suvartoti per 7 dienas, laikyti šaldytuve.
Kiekis - 200 ml.