POMIDORŲ DŽEMAS SU BALZAMINIU ACTU skamba neįprastai, bet skonis tikrai vertas dėmesio. Prigimtinį pomidoro saldumą puikiai paryškina balzaminis actas, užduodamas toną panaudojimo galimybėms. Ragaukite džemą su įvairiais traškučiais, daržovėmis, kruopų ir mėsos patiekalais.
Pomidorų džemas su balzaminiu actu:
Sudedamosios dalys: pomidorai (69%), cukrus (20%), balzaminis actas (10%), pektinas (1%).
100 g gaminio energetinė vertė 400 kJ/94 kcal:
riebalai 0,17 g,
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,00 g,
angliavandeniai 22,2 g,
iš kurių cukrų 20,7 g,
skaidulinės medžiagos 1,64 g,
baltymai 0,98 g,
druska 0,00 g.
Kilmės šalis - ES.
Pagaminta Lietuvoje.
Laikymo sąlygos - sausoje, vėsioje vietoje, šaldytuve.
Tinka vartoti 6 mėnesius nuo pagaminimo datos. Žiūrėti ant pakuotės.
Atidarius rekomenduojame suvartoti per 5 dienas, laikyti šaldytuve.
Kiekis - 200 ml.