Liofilizuoti bananų sausainiai su juodaisias serbentais yra puiki alternatyva saldiems uždandžiams iš baltų miltų. Sudėtyje esantys graikiniai riešutai ir saulėgrąžų branduoliai sutekia ne tik tekstūros, bet ir sotumo. Sausainiai turi labai švelnios rūgštelės.
Liofilizuoti bananų sausainiai su juodaisias serbentais
Sudėtis: bananai (45%), juodieji serbentai (23%), saulėgrąžų branduoliai (18%), graikiniai riešutai (14%).
100 g gaminio energetinė vertė 1068 kJ/256 kcal:
riebalai 17,2 g,
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 1,97 g,
angliavandeniai 18,18 g,
iš kurių cukrų 8,55 g,*
skaidulinės medžiagos 2,18 g,
baltymai 7,18 g,
druska 0,0 g.
ALERGENAI: riešutai.
Pagaminta – Lietuva.
Pakuotė – 40 g arba 100 g.
Geriausia suvartoti per 24 mėn. nuo pagaminimo. Žr. ant pakelio.
Laikyti sausose, švariose, gerai vėdinamose patalpose. Atidarius pakuotę, laikyti sandariai uždarytą.
* Sudėtyje yra natūraliai produkte esantis cukrus.