Liofilizuoti pusryčių batonėliai yra skanus ir sveikas pasirinkimas nespėjantiems išsivirti rytinės košės. Batonėliuose nėra apridėtinio cukraus, saldumą suteikia moliūgų ir/arba kriaušių tyrė. Liofilizuoti pusryčių batonėliai yra puikus užkandis pasiimti į darbą, mokyklą, kelionę, žygį ar pan. Valgant rekomenduojame užgerti mėgstamu gėrimu.
Liofilizuotų pusryčių batonėlių asorti
Sudėtis: obuolių tyrė (30%); moliūgų tyrė (25%) arba kriaušių tyrė (25%); smulkūs avižiniai dribsniai (25%); braškės, avietės, juodieji serbentai, mėlynės, šaltalankiai, špinatai, vyšnios (19,9%), citrinos sultys (0,1%).
100 g gaminio energetinė vertė 3282 kJ/776 kcal:
riebalai 12,17 g,
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 2,22 g,
angliavandeniai 143,23 g,
iš kurių cukrų 30,77 g,*
skaidulinės medžiagos 17,52 g,
baltymai 23,31 g,
druska 0,011 g**.
Pagaminta – Lietuva.
Pakuotė – 40 g.
Geriausia suvartoti per 24 mėn. nuo pagaminimo. Žr. ant pakelio.
Laikyti sausose, švariose, gerai vėdinamose patalpose. Atidarius pakuotę, laikyti sandariai uždarytą.
* Sudėtyje yra natūraliai produkte esantis cukrus.
** Sudėtyje yra natūraliai produkte esanti druska.