Liofilizuotų lietuviškų vaisių asorti su obuoliais, kriaušėmis ir slyvomis. Visiems puikiai pažįstami, aiškūs skoniai.
Liofilizuotų lietuviškų vaisių asorti
Sudėtis: obuoliai su braškių sirupu (braškių tyrė, cukrus) (25%), obuoliai su juodųjų serbentų sirupu (juodieji serbentai, cukrus) (25%), kriaušės (25%), slyvos (25%).
100 g gaminio energetinė vertė 2238 kJ/527 kcal:
riebalai 2,59 g,
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,59 g,
angliavandeniai 121,99 g,
iš kurių cukrų 81,81 g,
skaidulinės medžiagos 15,33 g,
baltymai 4,0 g,
druska 0,0 g.
Pagaminta – Lietuva.
Pakuotė – 40 g.
Geriausia suvartoti per 24 mėn. nuo pagaminimo. Žr. ant pakelio.
Laikyti sausose, švariose, gerai vėdinamose patalpose. Atidarius pakuotę, laikyti sandariai uždarytą.