Liofilizuoti bananų sausainiai su kakava yra puiki alternatyva saldiems šokoladiniams uždandžiams iš baltų miltų. Sudėtyje esantys graikiniai riešutai ir saulėgrąžų branduoliai sutekia ne tik tekstūros, bet ir sotumo.
Liofilizuoti bananų sausainiai su kakava
Sudėtis: bananai (57%), saulėgrąžų branduoliai (23%), graikiniai riešutai (17%), kakava (3%)
100 g gaminio energetinė vertė 1343 kJ/322 kcal:
riebalai 22,22 g,
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 2,82 g,
angliavandeniai 21,11 g,
iš kurių cukrų 8,74 g,*
skaidulinės medžiagos 2,74 g,
baltymai 9,51 g,
druska 0,0 g.
ALERGENAI: riešutai, gali būti pieno ir jo produktų pėdsakų, sojos ir jos produktų pėdsakų.
Pagaminta – Lietuva.
Pakuotė – 40 g arba 100 g.
Geriausia suvartoti per 24 mėn. nuo pagaminimo. Žr. ant pakelio.
Laikyti sausose, švariose, gerai vėdinamose patalpose. Atidarius pakuotę, laikyti sandariai uždarytą.
* Sudėtyje yra natūraliai produkte esantis cukrus.