Liofilizuoti burokėliai su česnaku puikiai reprezentuoja lietuvišką skonį, todėl yra mylimi ragautojų. Taip pat tai puiki dovana ne Lietuvoje gyvenantiems draugams ir artimiesiems ir yra puiki alternatyva aliejuje keptiems traškučiams.
Liofilizuoti burokėliai su česnaku
Sudėtis: virti burokėliai (89%), česnakai (10%), druska (0,8%), juodieji pipirai (0,2%).
100 g gaminio energetinė vertė 2298 kJ/541 kcal:
riebalai 0,9 g,
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,18 g,
angliavandeniai 112,11 g,
iš kurių cukrų 64,43 g,*
skaidulinės medžiagos 0,0 g,
baltymai 21,08 g,
druska 4,73 g.
Pagaminta – Lietuva.
Pakuotė – 40 g.
Geriausia suvartoti per 24 mėn. nuo pagaminimo. Žr. ant pakelio.
Laikyti sausose, švariose, gerai vėdinamose patalpose. Atidarius pakuotę, laikyti sandariai uždarytą.
* Sudėtyje yra natūraliai produkte esantis cukrus.