Liofilizuoti burokėliai su balzaminiu actu tinka pasiimti į mokyklą, darbą, kelionę, žygį ir kt. Alternatyva aliejuje keptiems traškučiams.
Liofilizuoti burokėliai su balzaminiu actu
Sudėtis: virti burokėliai (89%), balzaminis actas (10%), druska (0,8%), juodieji pipirai (0,2%).
100 g gaminio energetinė vertė 1912 kJ/ 450kcal:
riebalai 0,9 g,
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,18 g,
angliavandeniai 95,41 g,
iš kurių cukrų 74,13 g,*
skaidulinės medžiagos 0,0 g,
baltymai 15,08 g,
druska 4,8 g.
Pagaminta – Lietuva.
Pakuotė – 40 g.
Geriausia suvartoti per 24 mėn. nuo pagaminimo. Žr. ant pakelio.
Laikyti sausose, švariose, gerai vėdinamose patalpose. Atidarius pakuotę, laikyti sandariai uždarytą.
* Sudėtyje yra natūraliai produkte esantis cukrus.